Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Aluminium gevelbekleding

Een gevelbekleding in aluminium is een sterke gevelbekleding die toch licht is. Daarnaast heb je met een gevelbekleding in aluminium geen last van roest en is het een zeer duurzaam materiaal. Zo kun je lang profiteren van de gevelbekleding en zijn de kosten met betrekking tot het onderhoud over het algemeen erg laag.

Ga snel naar: Toepassingenvoor- en nadelenprijsonderhoud

 

aluminium gevelbekleding voordelen Toepassingen

Een aluminium gevelbekleding was jarenlang alleen terug te vinden op bedrijfspanden. Pas sinds een paar jaar hebben ook particulieren de voordelen van dit materiaal ontdekt en zien we het steeds vaker terug bij woonhuizen. Dit komt deels door het feit dat de markt zich hier meer op heeft gericht, maar ook door het feit dat er prachtige reliëfconstructies mogelijk zijn.

Een gevel in aluminium kan op die manier voor een zeer moderne uitstraling van uw woning zorgen, maar daarnaast ook decoratief gezien hoge ogen gooien. Door prijzen op maat en ideeën aan een vakman te vragen, ontdek je al snel wat mogelijk is met jouw gevel. Klik hier voor meer info.

 

 

Voordelen aluminium gevelbekleding

Een gevelbekleding in aluminium brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het een materiaal dat over het algemeen maar weinig onderhoud nodig heeft. Zo kun je gemakkelijk een lange periode profiteren van de gevelbekleding, zonder dat het nodig is om uitgebreid onderhoud uit te (laten) voeren.

Daarnaast is gevelbekleding in aluminium interessant vanwege het feit dat het materiaal van zichzelf ontzettend sterk is. Op die manier is het bestand tegen tal van weersomstandigheden, zelfs als deze het veelal heftige karakter van de laatste jaren aannemen. Het aluminium zal het allemaal weerstaan, zodat je optimaal profiteert van uw gevelbekleding.

De gevelbekleding in aluminium is daarnaast ook nog eens erg licht van gewicht. Op die manier valt er gemakkelijk mee te werken en is de belasting op uw gevel erg laag. Het gewicht van het aluminium bedraagt ongeveer een derde van dat van staal, terwijl de sterkte zeer groot is. Tenslotte heeft een gevelbekleding in aluminium geen last van roest, waardoor je werkt met een materiaal dat wat betreft de duurzaamheid hoge ogen weet te gooien. Je kunt op die manier gemakkelijk jarenlang profiteren van uw gevelbekleding, zonder dat het materiaal slecht wordt of er veel onderhoud nodig is. Vraag hier vrijblijvend prijzen op maat aan voor je aluminium gevelbekleding.

 

Nadelen aluminum gevelbekleding

Uiteraard zitten er ook wel enkele nadelen aan een gevelbekleding in aluminium. Zo is het bijvoorbeeld lastig dat de productie ervan niet erg milieuvriendelijk is. Er wordt natuurlijk wel gewerkt aan oplossing om het proces minder schadelijk te maken, maar dit lukt maar mondjesmaat.

Daarnaast is een gevelbekleding in aluminium lange tijd oninteressant geweest vanwege het feit dat het nauwelijks mogelijk was het materiaal te recyclen. Dat is de laatste jaren veranderd, waardoor de nadelen behoorlijk in kracht zijn afgenomen. Om die reden heeft de markt de nadelen veelal weg weten te werken, waardoor het ontzettend interessant is om voor een dergelijke gevelbekleding te kiezen.

 

aluminium gevelbekleding prijs

 

Prijs aluminium gevelbekleding

Een aluminium gevelbekleding kan je vanaf €100 per vierkante meter verkrijgen. Om zeker te zijn van een goede inschatting van de prijs, kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen. Dit kan in één klik via onderstaand formulier.

 

Onderhoud

Door uw gevelbekleding in aluminium goed te onderhouden zal deze gemakkelijk 75 jaar meegaan. Dit betekent dat je een leven lang kunt profiteren van het materiaal, zonder dat het slecht zal worden of op een andere manier voor veel kosten kan gaan zorgen. Het onderhoud van uw gevelbekleding in aluminium bestaat daarbij vooral uit het schoonhouden van het materiaal.

Dit betekent dat je er door middel van een regelmaat voor kunt zorgen dat de kosten goed te beperken zijn. Je kunt zo op een voordelige manier profiteren van uw gevelbekleding in aluminium, waardoor de kwaliteit uitstekend blijft.

 

 

Offertes voor gevelwerken ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde gevelwerker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde gevelwerkers